Proiecte personalizate & colaborari

Pentru ca iubim sa cream!

Atelierul nostru are misiunea de a transforma visurile clienților în realitate prin creația și producția de produse lucrate manual din lemn masiv. Ne dedicăm cu pasiune și pricepere în a oferi experiențe unice și emoționante prin obiectele noastre, care îmbină frumusețea naturală a lemnului cu designul deosebit și calitatea superioară.

Fie că este vorba despre mobilier, accesorii sau obiecte de decor, suntem aici pentru a asculta și înțelege nevoile și dorințele clienților noștri. Cu atenție la detalii și talent artistic, transformăm aceste vise în realitate prin intermediul mâinilor noastre pricepute și al materialelor prețioase.

Cu fiecare piesă pe care o creăm, căutăm să aducem bucurie și satisfacție clienților noștri. Fie că este vorba despre un obiect mic și personalizat sau o comandă HORECA mai amplă, ne angajăm să livrăm produse de înaltă calitate și să depășim așteptările în ceea ce privește designul, durabilitatea și funcționalitatea.

La atelierul nostru, punem preț pe valorile tradiționale și artizanale, aducând în prim plan autenticitatea și frumusețea lemnului masiv. Suntem mereu deschiși la provocări și inovații, căutând să aducem elemente distincte și speciale în fiecare proiect.

Deci, dacă ai un vis sau o idee pe care dorești să o transformi în realitate, lasă-ne să fim partenerul tău de încredere. Atelierul nostru este locul unde pasiunea, talentul și măiestria se întâlnesc pentru a crea obiecte remarcabile care îți vor aduce bucurie și satisfacție de-a lungul timpului.

Colaborari - comenzi personalizate - oameni frumosi 

Va prezentam in urmatoarele imagini cateva din colaborarile noastre, asteptand cu nerabdare ca si tu sa faci parte din povestea noastra !

Concept-Store ESHTE - Strada Doamnei nr 15 Bucuresti

Alaturi de Eshte am creat o colectie destinata marelui artist Brancusi. De la tabureti in forma coloanei infinitului, la tavita in forma coloanei si suporti de lumanari, coloana infinitului a fost muza noastra in acest proiect. De asemenea ne putem mandri cu un raft din lemn antichizat de 200cm x 200 cm, tratat si finisat prin tehnica ShoSugiBan, negrul fiind dat doar datorita arderii acestuia la fel si oglinda de 200 cm x 100cm si cele doua candelabre de la fiecare nivel. Precum si bancutele si scaunele exterioare.

Intregul proiect a fost realizat impreuna cu Ioana Voloaca.

Fotografii realizate de FeliciaSimion.Photographer la Conacul Udriste Nasturel

 

Terasa Morrigans - Strada Vasile Alecsandri - Oradea

Mesele au fost realizate din rondele de stejar de 9 cm si 80 cm diametru grosime si scaunele din rondele de stejar de 6 cm grosime si 40 cm diametru. De asemenea partea metalica a meselor si vopsitul acestora a fost realizat in atelierul nostru.

Lampile Culemn X DiaBuga 

Impreuna cu Dia am realizat o colectie de lampi unice pline de poveste cu o baza din stejar antichizat si minunatele ei abajururi 

 

Cafenea Spezia - Strada Vasile Alecsandri Oradea 

In aceasta cafenea am ne-am pus amprenta cu lampile noastre Star, scaunele de bar Challe si 4 mese exterioare custom.

 Acestea sunt cateva din proiectele finalizate de noi, multumind pe aceasta cale tuturor celor care au fost alaturi. Suntem nerabdatori sa dam nastere unor locuri pline de viata si emotie, asteptandu-te si pe tine in lumea noastra Culemn !

Comenzi si informatii - Andrei Cotu - 0758554948

Email - contact@atelierculemn.com

Social media - @atelierculemn