Despre noi

Pentru ca iubim sa cream!

Atelier CuLemn iti ofera o gama variata de produse home decor minimaliste, confectionate din lemn masiv antichizat si lemn nou, cum ar fi lampi, veioze, mese, rafturi, candelabre, vaze din lemn, comode, noptiere si chiar si suporturi de vin. In atelierul nostru poti gasi cadoul perfect pentru cei apropiati cat si pentru casa ta.

 

Produse 100% romanesti

Povestea atelierului CuLemn a inceput din dragoste pentru lemn. Suntem o echipa iubitoare de creatie, iar prin produsele noastre dorim sa transpunem frumusetea naturii in casele voastre. Tot lemnul are origine romaneasca si tot ce vei gasi aici este 100% romanesc.

 

Tehnica ShoSugiBan

Atelierul nostru se deosebeste prin folosirea metodei ShoSugiBan. Acest stil este defapt o traditie japoneza de conservare a lemnului, folosita intens in atelierul nostru fiind indragita de clientii nostri, culoarea neagra a lemnului este data strict prin ardere, apoi lemnul este curatat si tratat cu straturi de ulei aferente fiecarui tip de lemn, pastrand fibra lemnului la vedere.

 

Comenzi personalizate

Daca iti plac produsele noastre dar marimea sau culoarea acestora nu se potrivesc cu ceea ce iti doresti tu si doresti un produs personalizat, o putem face dupa bunul tau plac. Doar lasa-ne un mesaj la adresa de e-mail: comenzi@atelierculemn.com